Solen skinner – nyd det så længe det varer!

Så blev det endelig sommer. Mange vil måske tænke, at det så netop ikke var vejr til at skrive et nyt indlæg her på bloggen. Men faktisk har jeg i længere tid haft dårlig samvittighed over, at jeg ikke har fået skrevet noget nyt.

Så derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte skrive et indlæg, inden det bliver sommer for længe. Så kan jeg nemlig nyde det gode vejr med bedre samvittighed.
Der har været mange ting på det seneste som har taget min tid. Konfirmationer og dødsfald, og helt almindelig travlhed. Men nu burde der efterhånden være rimeligt godt styr på det hele. Så jeg håber at jeg igen får lidt bedre tid til at skrive her på bloggen. Det er ihvertfald min ambition.

Jeg håber i stadig har mod på at følge med. Så vil jeg ihvertfald gøre mig umage med, at få skrevet nogle rigtig spændende indlæg til jer.

Comments are closed.

Post Navigation