RoboCop ved hvor du bor

Der er alt for mange problemer som omgiver mit hus. Gulvene skal støvsuges og vaskes, græsset skal slås og hækken skal klippes. Der findes dog et produkt som kan hjælpe mig med en del af tingene. Svaret er selvfølgelig at få fyldt hjemmet op med en masse robotter. Robotstøvsugeren er efterhånden bredt kendt i befolkningen. Den kører rundt på gulvet, på kryds og tværs og sørger for at dine gulve altid er ny-støvsugede.

Robotstøvsugeren har dog også en fætter, som kan vaske gulvet for dig. På den måde har man nu mulighed for at automatisere hele den proces som er med at rengøre sine gulve. Udover gulvene inde i huset, er der også det store grønne gulv, som oftest omslutter huset udendørs, græsplænen.

I en sommertid, skal græsplænen nærmest slås hver eneste uge, og der går vel nærmest en time med det hver eneste gang, fra tanke til det er overstået. Her kan man selvfølgelig også spare sig selv besværet og investere i en robotplæneklipper. De fungerer dybest set på samme måde som de øvrige maskiner, og sikrer derved at dit græs altid er slået ned på et niveau, hvor man altid kan tage en hurtig fodboldkamp.

Der er altså ingen grund til selv at besvære sig med den slags pligter, når der nu findes maskiner som kan gøre arbejdet for en.

740945_84600189

Comments are closed.

Post Navigation