Pak kasserne turen går til Aalborg

Så kom posten med et af de helt gode breve i dag. Jeg har fået arbejde i Aalborg! Det betyder selvfølgelig også, at jeg nu skal til at pakke kasserne, og så småt overveje at få mig etableret deroppe i byen med det dobbelte A.

Jeg har i en periode været i gang med at søge efter en bolig deroppe. Jeg synes jeg har fundet lidt forskellige ejendomsmægler Ålborg. I den kommende tid, må jeg hellere få mig skabt et overblik og min økonomi og behov, og så ellers komme lidt nærmere på, hvilken bolig jeg skal flytte i, når nu tiden er inde.

Jeg har lige 3 måneder til at få styr på alt det praktisk før jeg skal flytte endelig. Jeg er også så småt begyndt at se mig omkring, efter hvad Aalborg som by kan tilbyde udover, bolig og jobs.

Jeg har taget et kig på Aalborg kommunes hjemmeside, og det ser ud til at der umiddelbart er masser af ting at give sig til i sin fritid. Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt til at min postnummer bliver 9000

– Hedder det for resten Aalborg eller Ålborg?

390678_7803

Comments are closed.

Post Navigation