Har du en brandplan?

Der er mange ting man skal være opmærksom på, når man planlægger sikringen af industri. Det handler ikke kun om indbrud og udbudte gæster. Det handler også om at sikre selve bygning og værdier fra skader. Det kunne eksempelvis være fra vand eller brand.

Derfor bør brandsikring være et naturligt element i enhver plan for hvordan man sikrer sin virksomhed og dens værdier. Der findes mange forskellige løsninger som man kan implementere i sin brandplan, og det er nok en afvejning hvor meget eller hvor lidt man vil benytte i sin samlede brandsikring. En brand kan være en kompleks størrelse, og derfor bør man nok benytte flere forskellige elementer for at opnå så effektiv en sikring som muligt.

Uanset om man vil lave et stort eller mindre setup, er den klare anbefaling dog, at man gør noget. Hellere gøre lidt end slet ikke gøre noget.
En brandplan er som en forsikring, du får forhåbentligt aldrig brug for den. Men når uheldet er ude, så skal du gerne være glad for at du havde gjort dit forarbejde.

Comments are closed.

Post Navigation