Et klik på kontakten og der er lys

Jeg har lige bestilt nye pærer til min stue. Jeg har besluttet mig for at prøve LED pærer, i stedet for de traditionelle glødepærer jeg har i alle mine lamper i dag. Jeg så en udsendelse i TV, hvor de fortalte om alle de gode ting ved at udskifte sine glødepærer ud med en tilsvarende med LED.

Det argument jeg huskede bedst, var at der var en energibesparelse forbundet med at skifte pærerne ud. Hvis jeg kan spare penge, på noget så kedeligt som lys, så er jeg bestemt klar til at skifte mine pærer ud.

Som sådan er elpærer jo ikke det mest interessante i hjemmet, og derfor synes jeg også bare det kunne være ekstra interessant, hvis man netop kan spare penge på en så fundamental ting. Nu venter jeg bare på at modtage dem, så jeg kan teste kvaliteten af dem, hvis man ikke mærker den store forskel lys-vis, eller hvis de endda giver et bedre lys, så vil jeg kraftigt overveje at udskifte alle mine pærer til LED.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Comments are closed.

Post Navigation