Bil i regnjakke

Skal den pakkes ind? Det spørgsmål er der helt sikkert mange, som kan genkende. Men, det er ikke kun kasser og lignende, som pakkes ind.

Jeg synes man efterhånden kan se en tendens i retning af, at flere og flere biler bliver pakket ind. Den her form for bilindpakning eller carwrap ser ud til, at blive mere og mere populær, og det er givetvis med god grund. Jeg kan forstå, at det ud over det æstetiske også har en effekt på holdbarheden af bilens lakering i det hele taget. Det sidste giver jo faktisk ret god mening, da filmen jo helt naturligt vil beskytte lakken imod generel eksponering af vind og vejr. Det må jo strengt taget, svare til, at man giver sin bil en stor regnjakke på.

Derfor har jeg også selv overvejet, om det var noget jeg skulle afprøve i fremtiden. Jeg er ikke helt klar over, hvad prisen er på at få det gjort. Der er dog noget der tyder på, at resultatet bliver bedst, hvis man får det udført af en professionel. Så jeg må i gang med at orientere mig om, hvem som tilbyder den slags i mit område.

old-car-1450584

Comments are closed.

Post Navigation